sábado, 8 de marzo de 2014

Juan Ramón Arceo dirige la Orquesta de Guitarras en Les Corts


El Centro cívico Joan Oliver "Pere Quart" (c/ Comandant Benítez 6), del barrio de Les Corts en Barcelona, acoge este domingo a las 18:30 hrs un concierto de la Oquestra de Guitarres de l'Associació Musical del Prat, que dirige el mexicano Juan Ramón Arceo García.
La primera parte será de guitarra solista, y la segunda con sus alumnos de la orquesta. La entrada general es de 5,89 €, jubilados y estudiantes 4,47.
Juan Ramón Arceo neix a Guadalajara (Jalisco), México. Comença els seus estudis de guitarra als set anys, als 15 anys ofereix el seu primer recital formal de guitarra a la sala “Higinio Ruvalcaba” del ex convent del Carmen. L’any 1999 comença els seus estudis professionals de guitarra a la Universitat de Guadalajara amb els Mestres Hugo Gracián i David Mozqueda. 
 L’any 2004 viatja a Alemanya per cursar els seus estudis superiors a la prestigiosa Folkwangmusikhochschule, a la ciutat de Essen, rebent en el seu concert final la més alta qualificació. Rep classes particulars del guitarrista Thomas Kirchhoff i classes magistrals de concertistes com Ricardo Cobo, Karin Schaupp, Judicael Perroy, Katona Twins, Hübert Käppel, Costas Cotsiolis, Joaquin Clerch, entre d’altres. 
 L’any 2007 viatja a Espanya on és acceptat per estudiar al “II màster de guitarra clàssica i interpretació musical” a la Universitat d’Extremadura amb el reconegut guitarrista Ricardo Gallen. S’ha presentat com a solista, duo i quartet de guitarres a ciutats com: Guadalajara, Tijuana, México D.F. (México) Rösrath, Düsseldorf, Essen, Münster (Alemanya) Cáceres, Barcelona (Espanya) Actualment resideix a Barcelona i exerceix com a professor de guitarra a l’Associació Musical del Prat de Llobregat, a l’Escola P. Villanueva de Sant Boi de Llobregat i a l’Escola de Música Creu Alta de Sabadell.

No hay comentarios: