martes, 4 de febrero de 2014

Soberanía de los pueblos indígenas de México, en Tarragona

Els dies 12 i 19 de febrer tindran lloc les jornades Visions d'Amèrica Llatina, a la sala de juntes del del Campus Catalunya, a Tarragona. L'horari del cicle és de dos quarts de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia, i de dos quarts de 4 a dos quarts de 8 del vespre.
El programa començarà el dia 12, amb la sessió Sobirania indígena transnacional. Món andí, a càrrec del professor titular d'Antropologia Social a la Universitat de Lleida, Víctor Bretón. El mateix dia, tindrà lloc la segona sessió Sobirania nacional i lluita política a Puerto Rico, amb el professor de ciència política, Salvador Martí.
El 19 de febrer començarà amb la xerrada Els petits drets: arxipèlags de sobiranies a Centroamèrica, a càrrec de Mònica Martínez, investigadora internacional de l'escola Juan de la Cierva de la Universitat de Barcelona. La segona sessió la farà el professor de Dret Constitucional a la UdG, Marco Aparicio, i coordinador del projecte "Els drets dels pobles indígenes a l'Amèrica Llatina" sota el nom de Sobirania dels pobles indígenes a Mèxic.
Pueden inscribirse aquí

No hay comentarios: