martes, 18 de febrero de 2014

Rodolfo Green, Héctor Barajas y el Memorial a Ciudad Juárez, en Granollers

L’equipament Roca Umbert de Granollers, dedicat a l’art contemporani reforça l’aposta per la producció i la difusió, i amplia a dotze les residències d’artistes. La nova temporada de l’Espai d’Arts de Roca Umbert es va iniciar amb la mostra “ToiletPlanet” de Siqui Sánchez i segueix ara amb “Shaping Ideas / Modelant idees” centrada en l’obrador de Ceràmica Cumella, una exposició que es podrà visitar fins al dia 12 d’abril que aprofundeix ens els quatre procediments de fabricació d’aquest taller. També es presentaran llibres d'artista sobre projectes ja vistos a l'espai. El dia 26 de març es presentarà “No nos cabe tanta muerte. Memorial a Ciudad Juárez”, en un acte que connectarà en directe amb la Universitat Iberoamericana de Puebla, a Mèxic.
El mes de maig, els artistes residents al TPK Art i Pensament Contemporani, de l’Hospitalet de Llobregat, protagonitzen “L’Metàfora com a resistència – Homenatge a Tecla Tepeka”, una mostra que és fruit de l’intercanvi entre artistes residents a Roca Umbert i al TPK, que inclou els artistes Diego Tampanelli, Atsuko Arai, Reme Domingo, Rodolfo Green, Alejandro González, Yelena de Belgrado, Jorge Legrá, Sandro Solsona, Héctor Barajas, Vicente Dapalma i Ana Casal
Després de l’estiu, la temporada es reprendrà amb “Labor”, de Jaume Parera, un projecte fotogràfic sobre les persones i el seu espai de treball. I la mostra que tancarà l’any porta per títol, precisament, “Tancat”. Es tracta d’una col·lectiva d’artistes emergents comissariada per Màrius Gómez.

No hay comentarios: