viernes, 12 de julio de 2013

El Musicamón de Esparreguera acoge al Charro Catalán

El tercer Festival Musicamón de la ciutat d’Esparreguera presentarà amb motiu de la seva Festa Major al cantant internacional Josep Pérez i Abuyé “El Charro Catalán” i els seu Mariachi en un formidable Concert que enguany es dedica a la música i la Cultura de Mèxic. 
La presentació d’aquest Concert d’entrada gratuïta tindrà lloc aquest mateix divendres 12 de juliol de 2013 a la plaça del Centre d’Esparreguera, a les 23:00 hores (11 de la nit) un lloc emblemàtic on que cada any acull les presentacions de major relleu que s’ofereixen aquests de festa. Músicamon, es un festival creat per la Regidoria de “Nous Catalans” de l’Ajuntament d’Esparreguera que vol apropar el coneixement de les diverses cultures presents a la realitat multicultural presents a la ciutat, com a eina de cohesió social i dinamitzadora de la integració de les diverses nacionalitat presents a Esparreguera. 
En passades convocatòries hem tingut presents la música de Romania (2011) i Colòmbia (2012). Enguany es dedica la edició a Mèxic, país de forts lligams històrics i sentimentals amb Catalunya i que gracies al treball de l’equip organitzador del Musicamón podrem gaudir de la important cultura musical i folklòrica d’aquest país. Per aquest important esdeveniment comptarem amb la participació d’un artista de renom internacional: Josep Pérez i Abuyé. Conegut artísticament per renom de “El Charro Catalán”. A la mitja part d’aquest Concert on podrem veure i gaudir del bo i millor de la música mexicana s’oferirà una degustació de cuina mexicana als assistents. Un Concert organitzat amb molta il•lusió per la Regidoria de “Nous Catalans”, la Regidoria de Cultura i Festes, y que ha comptat en tot moment amb el recolzament d’AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants, i que es preveu esdevindrà tot un èxit dins de les activitats programades per la Festa Major d’Esparreguera.

No hay comentarios: