sábado, 18 de mayo de 2013

Sixto Rodríguez actuará en el Poble Espanyol el 8 de julio

El músico de Detroit y de orígenes mexicanos Sixto Rodríguez ha anulado el conceirto que estaba programado para el sábado 25 de mayo dentro del Primavera Sound por motivos de salud, pero el próximo 8 de julio actuará en el Poble Espanyol de Barcelona, según ha hecho público la organización del festival. 
Per tant, aquells que tinguin entrada de dia de dissabte o un abonament podran accedir a una entrada per al concert. Segons ha informat l'organització del festival, l'entrada es podrà aconseguir de dues maneres: O bé bescanviant l'entrada de dia al festival pel tiquet del dia 8 de juliol - renunciant així a l'accés al Primavera Sound- o bé, si es vol continuar anant al festival, afegint-hi 5 euros. 
 En el primer cas, la sol·licitud de canvi s'ha de fer de dilluns 20 a divendres 24 de maig a través d'un correu electrònic a portal@primaverasound.com indicant el motiu a l'assumpte. Si es prefereix conservar l'entrada al festival i pagar el suplement per al concert caldrà anar a les taquilles
del festival el mateix dia 25 de maig, data en què estava prevista l'actuació de Rodríguez, a partir de les 12h i fins a les 22h o fins a esgotar existències. Només es podrà comprar un tiquet per persona i caldrà ensenyar abans la targeta d'abonament o de dia i també la polsera col·locada correctament.
 El concert al Poble Espanyol de Barcelona s'ha anunciat després que el protagonista del documental "Searching for Sugar Man", de 70 anys, ha hagut de cancel·lar la primera setmana de la seva gira europea per motius de salut, segons ha anunciat en un comunicat la seva agència de management. La decisió implica l'anul·lació dels concerts que tenia previstos a Tolosa de Llenguadoc, Amsterdam i els del Primavera Sound de Porto i Barcelona. 
 Fenomen de masses Sixto Rodríguez, músic d'origen mexicà però nascut a Detroit, s'ha convertit en un autèntic fenomen de masses gràcies a l'oscaritzat documental sobre la seva figura, "Searching for Sugar Man", que explica la seva increïble història, sobre com la seva música va passar desapercebuda a principis dels setanta i es va retirar, però incomprensiblement i sense saber-ho, va triomfar a Sud-àfrica. Per cert, el documental es passa aquest divendres a les vuit del vespre als Cinemes Maldà de Barcelona en una de les activitats paral·leles i gratuïtes del Primavera Sound.

No hay comentarios: