martes, 21 de mayo de 2013

El Rector de la Universidad La Salle México, en Catalunya

El dia 16 de maig, al Palau episcopal de La Seu d'Urgell, l'Arquebisbe i Copríncep rebé en visita oficial el Magnf. Sr. Rector de la Universitat "La Salle" de Ciutat de Mèxic, Gà. Enrique A. González Álvarez, que anava acompanyat pel Magnf. Sr. Rector de la Universitat Oberta La Salle d'Andorra, amb seu a La Massana, Dr. Lluís Vicent Safont. Va informar a bastament de la gran universitat La Salle de Mèxic, una de les més grans, i com col•laboraran amb la Universitat Oberta La Salle recentment inaugurada al Principat d'Andorra. 
El Copríncep els animà a aquesta cooperació estreta amb Andorra i amb les altres Universitat dels Germans de la Doctrina Cristiana, La Salle arreu del món, així com a l'educació eficient i en valors humans i cristians dels seus alumnes. La Universitat La Salle és una universitat privada i d'inspiració cristiana de Mèxic, imparteix estudis de batxillerat, llicenciatura, mestria i doctorat. Ha tingutuna expansió gran en aquell país, creant el seu propi sistema nacional universitari. El seu campus principal està a Ciudad de México, i té presència a Ciudad Obregón, Chihuahua, Gómez Palacio, Monterrey, Ciudad Victoria, Bajío a León i Salamanca, Morelia, Pachuca, Ciudad Nezahualcóyotl, Cuernavaca, Puebla, Cancún, Torreón, Saltillo i Oaxaca. 
 La comunitat educativa i universitària dels Germans de les Escoles Cristianes, Institut regiliós fundat per St. Joan Baptista de la Salle, patró dels educadors, compta amb aproximadament setenta-set mil col•laboradors seglars i un milió d'alumnes arreu del món, amb universitats de nivell superior a Argentina, Bèlgica, Brasil, Colòmbia, Costa de Marfil, Espanya, França, Guatemala, Filipines, Estats Units, Veneçuela i Israel.

No hay comentarios: