martes, 28 de mayo de 2013

El documental "138 segons, l'enigma Gironès", se estrenará en el Docs Barcelona

El documental "138 segons, l’enigma Gironès" s'estrenarà al DocsBarcelona International Documentary Film Festival el proper dia 30 de Maig a les 19.45h al CCCB, i es presentarà el proper 5 de juny a les 19:45h a l'Espai Francesca Bonnemaison de la ciutat de Barcelona (C/ Sant Pere Més Baix, 7 -metro Urquinaona-), en col·laboració amb el Memorial Democràtic i Televisió de Catalunya. 
L'enigma Gironès” que gira al voltant de la misteriosa figura del boxejador català dels anys 20 Josep Gironès, que es va exiliar a Mèxic durant la Guerra Civil. 
El documental, dirigit per Joan Lopez Lloret, està basat en la història del mite català de la boxa Josep Gironès (1904-1983), conegut com “el Canari de Gràcia”.
El llargmetratge permet reflexionar sobre una fulgurant i silenciada carrera esportiva a l’Europa dels anys 20 i 30 i, simultàniament, especular sobre els enigmes que en la seva convulsa vida personal la van succeir. 
"138 Segons" és una producció d’Evohé Films amb la participació de la productora mexicana LA Media Luna, en co-producció ambTelevisió de Catalunya i amb el suport del programa Media de la Unió Europea.

No hay comentarios: