miércoles, 3 de abril de 2013

Pablo Obando hablará de Chiapas en Vilafranca

Pablo Obando ofrecerá una conferencia sobre el papel de el Centro de Derechos Humanos Frayba (Fray Bartlolomé de las Casas, el próximo 10 de abril L'Escorxador, de Vilafranca del Penedès.
Obando es un defensor de Drets Humans el compromís del qual, es va formar a partir del seu acostament a les comunitats de la frontera sud (Chiapas-Guatemala), a través de brigades universitàries. Va conèixer de prop la marginació i pobresa de les comunitats indígenes de Chiapas però també va compartir les esperances i alternatives de vida que avui en dia es construeixen per respondre a la violència que es pateix a Mèxic. 
Entre les seves responsabilitats actuals està l'acompanyamet a organitzacions i comunitats, proposar estratègies organitzatives a l'interior de l'equip i gestionar projectes de col · laboració que responguin al context, buscant aportar en la construcció de condicions que afavoreixin condicions de justícia, igualtat i veritat per als pobles indígenes de Chiapas. 
Com integrant del centre de Drets Humans Frayba col·labora a la pràctica del pacient exercici de construir de manera col · lectiva un projecte de Drets Humans, dels que han fet durant anys la resistència negra, indígena i popular.
Organiza Amnistia Internacional

No hay comentarios: