sábado, 13 de agosto de 2011

Julieta Venegas regresa a Barcelona el 17 de septiembre


Esta vez será en la Sala Apolo de la Ciudad Condal, donde la artista mexicana se presentará los días de Fiestas Patrias, después de haber pasado por Zaragoza el 15 de septiembre y Fuenlabrada, el 16. Julieta Venegas presentará, como ya hizo en Roses este verano, el concierto de su gira "Otra Cosa".

Un concert esperadíssim per retrobar-se amb aquesta polifacètica artista que oferirà a Barcelona la presentació oficial del seu darrer disc Otra Cosa. Amb l'enganxosa ranxera-pop "Me Voy" encara a la memòria, un tema que formava part de l'àlbum Limón y Sal -disc d'or i autèntic rècord de vendes- i que va arrassar de punta a punta del planeta,Julieta Venegas pujarà a l'escenari amb aires renovats i disc acabat d'estrenar. La compositora i cantant mexicana, guanyadora de cinc Grammy Llatins entre molts altres guardons, torna a la càrrega, aquesta vegada també com a productora del seu nou elapé. Cançons alegres i contagioses que l'artista ha carregat de guitarres acústiques i elèctriques, percussió, vents, però també de cavaquinhos, i per descomptat dels seus inconfusibles acordions.
La artista tendrá como teloneros a los Berlin 21. El precio anticipado por Codetickets está en 20 euros, y 23 en taquilla.

No hay comentarios: