viernes, 5 de agosto de 2011

Accidente en la AP-7 de un autocar con 44 mexicanos y 2 canadienses a bordo

El accidente entre un autocar de viajeros y dos camiones este jueves por la mañana en la AP7, a la altura de Castellbisbal ha provocato un total de ocho heridos leves que han sido trasladados al Hospital de Martorell y se ha antendido a 11 viajeros. En el autorcar viajaban 46 pasajeros, 44 mexicanos y 2 canadienses además del guía y del conductor, que salieron ilesos del accidente, que ocurrió ayer poco antes de las nueve de la mañana en el quilómetro 168 de la autoropista AP7 y obligó a cortar un carril en sentido sur. 
Protecció Civil ha activat el sistema d'alerta immediata i s'ha posat en contacte amb el consolat de Mèxic. A través del CECAT també s'ha establert comunicació amb el consolat del Canadà.
Un total d'onze persones ateses i vuit ferits lleus és el balanç final de l'accident que hi ha hagut aquest dijous al matí a l'AP-7, a l'altura de Castellbisbal, entre un autocar de passatgers i dos camions. L'accident entre un autocar de viatgers i dos camions aquest dijous al matí a l'AP-7, a l'altura de Castellbisbal ha provocat un total de vuit ferits lleus que han estat traslladats a l'Hospital de Martorell i s'han atès 11 viatgers. A l'autocar hi viatjaven 46 passatgers, 44 mexicans i 2 canadencs, a més del guia i el conductor, que han sortit il·lesos de la topada. L'accident ha passat poc abans de les nou del matí al quilòmetre 168 de l'autopista i ha obligat a tallar un carril en sentit sud. Protecció Civil ha activat el sistema d'alerta immediata i s'ha posat en contacte amb el consolat de Mèxic. A través del CECAT també s'ha establert comunicació amb el consolat del Canadà. Un total d'11 persones ateses i vuit de ferides lleus és el balanç final de l'accident, que ha passat aquest dijous al matí a l'AP-7, a l'altura de Castellbisbal, entre un autocar de passatgers i dos camions. A l'autocar hi viatjaven 46 passatgers, 44 mexicans i 2 canadencs, a més del guia i el conductor del vehicle, que han sortit il·lesos de l'incident. Tots els ferits han estat traslladats a l'hospital de Martorell, i s'han activat els protocols d'alerta recentment establerts a Catalunya per informar-ne els cossos consulars a Catalunya.

No hay comentarios: