lunes, 25 de julio de 2011

El Cercle Artístic de Sant Lluc convoca ilustradores para una exposición en México

Una de las instituciones más importantes a nivel artístico de Catalunya, el Cercle Artístic de Sant Lluc, propone el concurso de cuentos "Ni príncipes azules ni princesas rosas. Concurso de cuentos no sexistas para público infantil" organizado en conjunto con el Colectivo Mestizas, de Ciudad de México, que trabaja en la coeducación como estrategia para la igualdad de género y para la eliminación de la violencia en mujeres y niños en las escuelas de educación pública. Este proyecto recibe la ayuda de la Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) y la colaboración de la Secretaría de¡ Educación Pública del Gobierno del Distrito Federal de México.
Els contes es divideixen en tres categories:
1. Nens i nenes d’educació primària
2. Mestres de tots els nivells d’educació primària
3. Públic general
A finals d’aquest mes de juliol escolliran nou contes, tres per a cada categoria, que posarem a l’abast de tots els interessats a participar en aquesta convocatòria: Cadascun dels contes haurà de tenir entre 5 i 9 il·lustracions realitzades en qualsevol tècnica gràfica i format atenent els límits de la seva reproducció (en principi prevista per a la xarxa, tot i que no descarten la seva possible impressió en paper). Aquestes il·lustracions hauran d’estar enllestides la primera quinzena de setembre per a poder-les seleccionar des de Sant Lluc i enviar-les a la organització.
Les il·lustracions, impreses en plotter, seran exposades a la Feria Internacional del Libro del Distrito Federal de Mèxic, del 14 al 25 d’octubre 2011, en el marc de la cerimònia de repartiment dels premis als contes seleccionats. Tan a la exposició com a les publicacions hi figuraran els crèdits de tots els il·lustradors i Il·lustradores participants. Els interessats podeu dirigir-vos a la secretaria de Sant Lluc per rebre més informació sobre les condicions i el calendari de participació.

No hay comentarios: