martes, 24 de mayo de 2011

Una delegación agrícola mexicana visita Catalunya

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, va donar ahir la benvinguda a un grup de diputats i tècnics mexicans que visiten Catalunya. Aquesta delegació està formada per diputats, tècnics citricultors i distribuïdors, que realitzen una gira política i tècnica per l’Estat espanyol.
Al llarg del matí, en el decurs d’una jornada informativa que va tenir lloc als Serveis Centrals a Barcelona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), els membres de la delegació mexicana van rebre informació sobre el Departament i el sector agroalimentari català, la política de sanitat vegetal del Departament, la Producció Integrada catalana i el Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya. La delegació mexicana té molt interès en tractar específicament diversos temes relacionats amb la fruita.
Hoy martes la delegación ha sido recibida por la Comisión de Agricultura del Parlament de Catalunya y por la presidenta del Parlament. La gira finalizará el día 30 en Madrid, donde los representantes mexicanos se reunirán con la Comisión de Agricultura del Congreso de los Diputados.

No hay comentarios: