martes, 17 de mayo de 2011

Julieta Venegas actuará en Roses el 22 de julio

La cantante mexicana Julieta Venegas, los catalanes Manel y el cantaor Miguel Poveda son los artistas que se darán cita este verano en el Espai Cultural La Ciutadella de Roses, dentro del ciclo de música, gastonomía y enología "Sons del Món". El festival también contará con las actuaciones de Mishima, Santi Balmes (Love of Lesbian) y Tomeu Penya, estas en el escenario del Conjunto Monástico de Vilabertran.
El Festival Sons del Món, pel qual van passar durant l’edició de 2010 més de 4.000 persones, ofereix en una proposta única i original, una excel·lent programació musical en uns magnífics espais culturals i històrics, i una suggerent proposta d’oci, gastronomia i enologia.
En l’apartat musical, el festival compta enguany amb una programació de músiques del món que abraça des del flamenc, a la cançó d’autor o el world music. La cantant mexicana Julieta Venegas oferirà el seu únic concert a Catalunya a Roses, el 22 de juliol. El grup Manel actuarà a la Ciutadella el 16 de juliol (entrades ja exhaurides) i Miguel Poveda, recent guanyador del premi Nacional de Cultura, ho farà el 29de juliol. Mishima i Santi Balmes, líder dels massius Love of Lesbian, obriran el festival l’1 de juliol a Vilabertran i Tomeu Penya actuarà, també al Monestir de Vilabertran, el 9 de juliol.
Gastronomia i enologia
A l’interès musical, s’afegeixen un any més la resta de propostes de Sons del Món, que segueix apostant per la promoció gastronomia i l’enologia de les comarques gironines, com un dels valors festival. El prestigiós sommelier Roger Viusà proposa un maridatge entre els vins DO Empordà i els grups musicals.
Estrella Inedit Damm apadrinarà la part gastronòmica del festival, que s’ubicarà novament a l’Hort del Prior de Vilabertran i que, com a novetat a Roses, celebrarà a una desena de restaurants de la localitat.

No hay comentarios: