martes, 11 de febrero de 2020

La cuina mexicana serà la gran protagonista de B-Delicious 2020


B-Travel torna a oferir als seus visitants la possibilitat de dur a terme un viatge per tot el món a través del paladar a B-Delicious, el festival de gastronomies del món del saló especialitzat en turisme d'experiències de Fira de Barcelona. Així, els visitants de B-Travel podran assaborir diverses especialitats culinàries en un únic espai en el marc de la sala, que tindrà lloc del 27 al 29 de març al palau 8 de recinte de Montjuïc, des d'un euro per tiquet.

L'espai B-Delicious serà un dels grans atractius de la propera edició de B-Travel, ja que es tracta d'una zona en la qual més de 20 estands permetran als visitants emprendre un recorregut enogastronòmic per algunes de les cultures més destacades del món des de la rica varietat de la gastronomia autòctona fins a la més exòtica. Així, pel que fa a la cuina de proximitat, els visitants podran triar les propostes desenvolupades per donar a conèixer la cuina tradicional catalana amb la participació, entre d’altres, de Lleida-Costers de Segre, Castelldefels, Vilanova i la Geltrú, Cabrils, Santa Coloma de Farners, Sitges, L'Ampolla amb el seu celler de sake o les seves ostres del Delta, o els cuiners col·laboradors del programa Girona Excel·lent, un segell de qualitat que posa en valor els millors productes agroalimentaris d'aquesta demarcació.

També, es podrà viatjar amb el paladar a destinacions exòtiques a través de la participació de restaurants de Barcelona com Anormal, especialitzat en street food d'Amèrica Llatina amb els seus tacos, ceviches i fregits caribenys; Doobop, amb la seva cuina cajún originària de Louisiana; Spice Bcn, el primer local de cuina sud-africana de Barcelona; Masala 73, el curry bar més purament hindú; o De la Crem, una de les més prestigioses gelateries italianes per la qualitat i varietat dels seus gelats i rebosteria 100% artesanes.

La cuina mexicana serà la gran protagonista de B-Delicious. Comptarà amb la participació dels xefs mexicans Álvaro Narváez del restaurant Mextizo i Jaime Lieberman i Jon Giraldo del restaurant Anormal, per part de MEXCAT la recreació d'un autèntic Altar de Morts que comptarà amb l'actuació d'un Mariachi format per cinc músics.

L'oferta de festival gastronòmic de B-Travel, on els visitants podran triar entre més de 100 consumicions, es completarà amb diversos showcookings, sessions de degustacions, presentacions i taules de debat al voltant de la enogastronomia com a gran palanca de foment del turisme nacional i internacional.

  Al costat de B-Delicious, B-Travel presentarà les experiències viatgeres de les comunitats autònomes, províncies i de més de 40 països, així com les de les agències de viatges, hotels, navilieres especialitzades en creuers, càmping i turisme rural, companyies de transport , turisme industrial, turisme enogastronòmic i empreses de productes i serveis turístics.



No hay comentarios: