
L'espai B-Delicious serà un dels grans
atractius de la propera edició de B-Travel, ja que es tracta d'una zona en la
qual més de 20 estands permetran als visitants emprendre un recorregut
enogastronòmic per algunes de les cultures més destacades del món des de la
rica varietat de la gastronomia autòctona fins a la més exòtica. Així, pel que
fa a la cuina de proximitat, els visitants podran triar les propostes
desenvolupades per donar a conèixer la cuina tradicional catalana amb la
participació, entre d’altres, de Lleida-Costers de Segre, Castelldefels,
Vilanova i la Geltrú, Cabrils, Santa Coloma de Farners, Sitges, L'Ampolla amb
el seu celler de sake o les seves ostres del Delta, o els cuiners
col·laboradors del programa Girona Excel·lent, un segell de qualitat que posa
en valor els millors productes agroalimentaris d'aquesta demarcació.

La cuina mexicana serà la gran protagonista de
B-Delicious. Comptarà amb la participació dels xefs mexicans Álvaro Narváez del
restaurant Mextizo i Jaime Lieberman i Jon Giraldo del restaurant Anormal, per part de MEXCAT la recreació d'un autèntic Altar de Morts que
comptarà amb l'actuació d'un Mariachi format per cinc músics.
L'oferta de festival gastronòmic de B-Travel,
on els visitants podran triar entre més de 100 consumicions, es completarà amb
diversos showcookings, sessions de degustacions, presentacions i taules de
debat al voltant de la enogastronomia com a gran palanca de foment del turisme
nacional i internacional.
Al
costat de B-Delicious, B-Travel presentarà les experiències viatgeres de les
comunitats autònomes, províncies i de més de 40 països, així com les de les
agències de viatges, hotels, navilieres especialitzades en creuers, càmping i
turisme rural, companyies de transport , turisme industrial, turisme
enogastronòmic i empreses de productes i serveis turístics.
No hay comentarios:
Publicar un comentario