miércoles, 9 de agosto de 2017

Ya llegó el programa de la feria del Grito en Sant Joan de les Abadesses!

El próximo 23 de septiembre tiene lugar en Sant Joan de les Abadesses la tradicional feria del Grito de Independencia de México, organizada por el ayuntamiento de esta localidad, y con el apoyo de instituciones como el Consulado y colectivos mexicanos como nosotros.
Tradicionalmente, la feria se celebra justo una semana después de la feria BCN Vive México en el Poble Espanyol, así que los mexicanos están convocados dos fines de semana seguidos para disfrutar de las fiestas patrias en Catalunya.
Ahí estaremos como MEXCAT, un año más.
Este es el programa del evento:

A partir de les 10 h PARADES ARTESANES de productes mexicans a la Plaça Major. 
11.30 h a la plaça Major, TALLER DE DANSA I TRENCAMENT DE PINYATES, a càrrec de México Baila. 
12 h a l’Auditori Jaume Nunó, CONFERÈNCIA A l’ombra de l’exili: l’obra mexicana de Pere Calders, a càrrec de Juan Pablo Villalobos, escriptor mexicà. 
16 h a la plaça Major, TRENCAMENT DE PINYATES, a càrrec de México Baila. 
17 h a la plaça Major, LOS ZOPILOTES DEL NORTE I BALLET MÉXICO BAILA . 
17.30 h a l'Auditori Jaume Nunó, CONFERÈNCIA De Tarradellas al Referèndum, a càrrec de Joan Olòriz Serra, diputat d'ERC al Congrés Espanyol. Organitza: Secció Local ERC. 
19 h a la plaça Major, GRITO DE INDEPENDENCIA, a càrrec de l'Hble. Sra. María Carmen Oñate Muñoz, Cònsol Titular del Consolat de Mèxic a Barcelona. Seguidament, HIMNE NACIONAL DE MÈXIC amb l'acompanyament de la Coral del Casal Jaume Nunó i la SARDANA Un santjoaní a Mèxic del Sr. Ramon Oliveras. 
19.30 h a la plaça Major, MARIACHI IMPERIAL ELEGANCIA MEXICANA. 
22 h, a l’Auditori Jaume Nunó, PROJECCIÓ DEL LLARGMETRETGE DOCUMENTAL Son duros los días sin nada, dirigit per Laura Herrero Garvín i Laura Salas Sánchez, en què tres dones de les comunitats de Chiapas i Aoxaca relaten la realitat de la discriminació que viuen moltes dones a Mèxic. A més, s’enfronten a desastres d’origen natural: huracans, inundacions i terratrèmols.

No hay comentarios: