martes, 9 de mayo de 2017

L’alcalde Ros rep a la Paeria el Lleida Llista Mèxic

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit a la Paeria la recepció oficial al Lleida Llista Mèxic, que ha adoptat aquest nom fruit del conveni de col·laboració amb l’ICG Software Lleida, pel qual tècnics del conjunt lleidatà, amb Lluís Rodero al capdavant, els ajudaran a potenciar l’hoquei sobre patins al seu territori. El Saló de Sessions ha acollit la visita d’un grup de 15 nens i nenes i 5 tècnics del club mexicà, així com del president del Lleida Llista, Enric Duch, i altres membres de la junta.

Amb aquest acord de col·laboració, “Lleida estarà representada a Mèxic i serà una important promoció de la ciutat i, alhora, el Lleida Llista s’internacionalitza donant nom a aquest club, la qual cosa és una mostra del gran treball que està fent el club lleidatà”, ha destacat el paer en cap. Per la seva banda, tant Duch com el president del Lleida Llista Mèxic, Ricardo Cuautle, han agraït a l’Ajuntament de Lleida el seu suport i la recepció al Saló de Sessions.

Cal destacar que aquest club de Mèxic, que fins ara s’anomenava Halcones de Ensenada, pertany a la ciutat de Nezahualcóyotl (amb 2,7 milions d’habitants) on l’hoquei sobre patins passa una greu crisi ja que no hi ha lliga i només hi ha uns 250 jugadors. És previst que Lluís Rodero i altres tècnics del Lleida Llista viatgin a Mèxic diversos cops a l’any amb l’objectiu que en 4 o 5 anys es pugui crear una lliga pròpia a Mèxic i, inclús, una selecció nacional.

A la recepció han assistit la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a Favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, així com els regidors Carme Culleré, José Luis Osorio i Joan Vilella. (paeria.es)







No hay comentarios: