martes, 18 de abril de 2017

Lectura de "El Llano en llamas" de Juan Rulfo en Rambla de les Vies de Sants

El sábado 22 de abril de 2017, de 11 a 14 h, MEXCAT - Associació Cultural Mexicano Catalana realizará la lectura en voz alta de "El llano en llamas", de Juan Rulfo, con el fin de rendir homenaje a este autor en el centenario de su nacimiento. El grupo de lectores es heterogéneo, de diversas edades y nacionalidades con el fin de resaltar la universalidad de este emblemático autor mexicano. 

Esta actividad se desarrollará en el marco de las actividades del Distrito de Sants-Montjuic, "Un passeig per la lectura", que tienen el propósito de difundir la lectura. Las actividades serán para toda la familia. 
Nosaltres llegim

Serà l'espai de MEXCAT d'on farem la lectura d’un llibre de Juan Rulfo. Aquest any celebrem el centenari del naixement de Juan Rulfo (1917-1986), un autor que amb només dos llibres ha esdevingut un emblema de la literatura mexicana: l’ús que fa del llenguatge és poètic i té una visió crítica de la situació social. “El Llano en llamas” és un llibre de contes que succeeixen a Comala, un poble àrid i solitari que serveix d’escenari per tractar temes com la mort, la violència, l’amor i les problemàtiques socials.Mapa d'espais

No hay comentarios: