martes, 17 de enero de 2017

Fiestas de año nuevo en las Terres del'Ebre con un pequeño toque mexicano

"Canal Terres de l’Ebre va celebrar el cap d'any amb el programa especial 'Benvinguts al 2017' des de​ Móra d'Ebre, capital de la Ribera d'Ebre.

​El més destacat del programa especial, en format espectacle i amb una durada d'una hora, és el castell de focs artificials​ amb el llançament de 12 cohets des del característic pont de Móra d'Ebre, per seguir amb una espectacular exhibició de focs artificials. Cal destacar que la presentació de la gala va a càrrec de la periodista Susanna Cases, junt el propi Roger Font.

Al llarg del programa especial també intervenen diversos grups com una batucada a càrrec del grup Soroll i Prou de Corbera d’Ebre​. Ja a l'escenari també intervindrà l'artista Roger Vives, de Miravet, amb un monòleg del Penjat de la Guitarra, l’orfeó de l’Aubadera​​ i l’Escola Municipal de Dansa i Música de Móra d’Ebre.

Aquesta producció de Canal Terres de l’Ebre i Ribera Produccions ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Móra d’Ebre (amb un desplegament logístic força important ja que es va tallar la circulació del pont i dels carrers on es va celebrar fa unes setmanes), i dels artistes i entitats que hi han participat, a més d'una sèrie d'establiments comercials que s'hi han sumat. Fruit d'aquesta col·laboració ha sorgit la iniciativa de fer la gala tots els anys."(canalte.xiptv.cat)

La profesora mexicana Nayelli Abrego presento a sus alumnos de l’Escola Municipal de Dansa i Música de Móra d’Ebre Escola Municipal de las ramas de ballet y danza contemporánea en las fiestas de año nuevo de las Tierras del Ebro. Nayelli, formada en pedagogía de la danza en la Escuela Nacional de Danza Clásica y Contemporánea del Instituto Nacional de Bellas Artes de la ciudad de México. Titulada en Danzaterapia y coreografía en el Centro Universitario de la Danza de la Ciudad de México. Máster en Danza Movimiento Terapia por la Universidad Autónoma de Barcelona. Graduada por la Royal Academy of Dancing. Ha participado como bailarina en la compañía de Ballet Teatro de México y ha formado parte en diversos talleres y encuentros a nivel mundial, como el Encuentro de Psicoballet de la Habana (Cuba) y el encuentro 4ATS en Bélgica. 

Los alumnos de la bailarina comprenden entre los ocho y diecisiete años, sus alumnos han participado en: la Trobada d'escoles de musica i dansa de les Terres del'Ebre, Premios Coreograficos de Viladecans, Concurso de danza Anaprode, Jornades de la Juventut de les Terres del'Ebre, Lliurament dels Premis Sambori i Especials d'Omnium Ebre, Setmana Cultural de Mora d'Ebre. Puedes ver el programa completo aquí.









No hay comentarios: