miércoles, 28 de diciembre de 2016

Roca adquireix el fabricant mexicà de porcellana sanitària Ceramosa


El Grup Roca ha formalitzat la compra de la companyia mexicana de porcellana sanitària Ceramosa, en una operació que ha discorregut en paral·lel a l'adquisició de Santalia i que ha comptat amb una inversió total de 30 milions d'euros, ha informat aquest dimarts el grup en un comunicat.


És la segona adquisició del Grup Roca a Mèxic després de la compra de Santalia, que ha augmentat la seva capacitat productora conjunta fins a 1,1 milions de peces.

Roca expandeix així el seu mercat cap a l'interior de Mèxic ja que Ceramosa centra la seva producció al mercat interior, amb una notable implantació a l'àrea metropolitana de Ciutat de Mèxic i en els estats del nord.

Ceramosa té una planta de producció al centre de la ciutat de Monterrey, que ocupa una superfície pròxima als 10.000 metres quadrats i una capacitat de producció de 360.000 peces anuals.

Al costat de l'operació de compra, el Grup Roca invertirà un total de 40 milions d'euros en la construcció d'un complex industrial integrat de 30.500 metres quadrats i amb una capacitat productiva total de més de dos milions de peces, en què també es fabricaran productes de la marca Roca.

No hay comentarios: