lunes, 15 de febrero de 2016

El cantant mexicà Calocho en "Explosió colorista"

El festival barceloní torna al lloc on va néixer: el Poble Espanyol. L'11 de juny hi haurà un cartell amb referències internacionals encapçalat pel britanicolibanès Mika. L'aposta catalana del Bona Nit Barcelona són els empordanesos Acció. 

L'edició passada del Bona Nit Barcelona va canviar de localització i es va celebrar a la plaça de les Glòries en una gran festa gratuïta. Ara tornen al seu escenari inicial, el Poble Espanyol, i les entrades són de pagament (ja estan a la venda les 500 primeres a 30 euros al seu web).

La línia artística del festival aposta per una programació ballable i colorista. D'entrada, el cap de cartell és Mika, el cantant britanicolibanès de pop Michael Holbrook Penniman que va debutar l'any 2007 amb l'exitós Life In Cartoon Motion (Island Records) i ha tret dos discos més al mercat.

La sorpresa local del festival són els empordanesos Acció, un grup que també veu en el pop els cromatismes més acolorits que han emmarcat al seu darrer EP, 1001 colors (RGB Suports, 2015). La resta de la cita la completaran els londinencs Molotov Jukebox, el cantant mexicà Caloncho, la jove cantant nord-americana Brika i el final de festa funk amb els DJ Two Smoking Fellaz.





No hay comentarios: