lunes, 15 de febrero de 2016

Antonio Zuñiga impartirá un taller de escritura dramática

Los días 4 al 9 d'abril el actor mexicano Antonio Zuñiga realizara un taller de escritura dramática con motivo de la semana dedicada a la formación y la difusión escénicas organizada por Firatàrrega Teatre al Carrer. El taller va destinat a Dramaturgs, actors, directors i qualsevol persona interessada en l'escriptura teatral centrada en les arts de carrer.

Contingut:
Taller orientat a l'escriptura dramatúrgica de ficcions nascudes en el si de la comunitat o del col·lectiu on habitem. Tindrà una primera part teòrica i una part de tipus pràctic que inclourà petites intervencions en algun edifici.

Antonio Zúñiga Dramaturg, actor i director mexicà. Membre del Sistema Nacional de Creadores.
Director de la companyia Carretera 45 Teatro. Autor de més de 40 obres. Ha rebut el Premio Nacional de Dramaturgia de la Universidad Autónoma de Nuevo León, el Premio Internacional de Guiones de La Laguna de Tenerife, el Premio Chihuahua 2013. Les seves peces s'han estrenat a Mèxic, els Estats Units, España, Cuba, Veneçuela i Costa Rica. Ha treballat com a dramaturg i actor amb els directors mexicans més importants (David Olguín, Sandra Félix, Rodolfo Guerrero, José Caballero, Richard Viqueira, Pepe Gallardo, Luis de Tavira...). Entre els seus treballs recents trobem: Mendoza dirigida per Juan Carrillo, Juárez Jerusalém i Memorias de dos hijos Caracol, aquesta última escrita, actuada i dirigida juntament amb Conchi León.

Més informació e inscripciones en: https://www.firatarrega.cat/media/upload/pdf/taller-escritura-dramatica-artes-calle-_antonio-zuniga---cat_editora_14_101_1.pdf


No hay comentarios: