domingo, 24 de enero de 2016

El Institut de Cultures Americanes Antigues de Barcelona presenta nuevas actividades

Un curso sobre "Cosmovisión americana: Los animalessagrados y los poderes chamánicos", y sobre las "Ciudades Antiguas de América: Caral, Cuzco, Tenochtitlán y Teotihuacán", tendrán lugar las próximas semanas en el Institut de Cultures Americanes Antigues, situado en Barcelona.
Las actividades y su programa concreto pueden encontrarlo en la web de esta institución, situado en la calle de Berlín, 4 de Barcelona.  http://www.culturesamericanes.cat/es/activitats/
L’Institut de Cultures Americanes Antigues és una institució que té entre els seus principals objectius exercir de centre d’investigació interdisciplinària que aglutini esforços amb la finalitat d’aprofundir en el coneixement de les antigues societats americanes, la complexitat de les quals obliga a afrontar nous reptes d’estudi per reconèixer la riquesa històrica del continent americà. Es per aquest motiu que l’Institut de Cultures Americanes Antigues desenvolupa els seus propis projectes d’investigació i col·labora estretament amb altres institucions que tenen la mateixa missió, ja siguin del nostre país o del context internacional. 
Les esperamos!

No hay comentarios: