lunes, 19 de octubre de 2015

Ciclo de teatro mexicano en Barcelona

L'off La Villarroel i la Nau Ivanow inicien el Cicle de Teatre Mexicà de la mà de Vaca 35 Teatro en Grupo, un col·lectiu artístic que dialoga, investiga, reflexiona i es posa en risc, amb la única intenció de defensar una veu creativa pròpia. 
La companyia, que concep el fet teatral com una experiència honesta i compromesa, presenta els seus espectacles més aplaudits: Lo único que necesita una gran actriz i Cuando todos pensaban que habíamos desaparecido a La Villarroel, i Ese recuerdo ya nadie te lo puede quitar a la Nau Ivanow. La Villarroel va apadrinar la darrera temporada de Vaca 35 a Barcelona, quan van presentar Lo único que necessita una gran actriz a la Sala Atrium al gener de 2014. 
En aquesta reestrena veurem l’obra en el seu format original: un petit espai per a 23 persones, on els actors i el públic es barregen en una experiència teatral única. La Villarroel ha habilitat el lateral de l’antic escenari de la sala, que actualment resta tancat al públic, per acollir aquest espectacle els dimarts, dimecres i dijous del 20 al 29 d'octubre a les 22:15 h. 
Cuando todos pensaban que habíamos desaparecido és una novedosa experiència que barreja gastronomia i teatre, amb el dia dels difunts mexicà com a teló de fons. L'espectacle, que vol esdevenir una celebració de la vida, es representarà els dissabtes i diumenges del 24 d'octubre al 8 de novembre, a les 12:30 h a l'escenari de La Villarroel. 
El públic podrà degustar durant l'espectacle tot el que cuinin els actors durant la funció! Ese recuerdo ya nadie te lo puede quitar és una creació col·lectiva original de Vaca 35 Teatro, basada en Les tres germanes, de Txékhov. Aquesta és una indagació profunda sobre el tedi que ens envolta en les relacions frustrades de la quotidianitat. Es podrà veure a la Nau Ivanow els divendres i dissabtes del 23 d'octubre al 7 de novembre, a les 21 h. El cicle l’off La Villarroel és una aposta de la directora artística de la sala, Tania Brenlle, i s'ha iniciat l’any 2015 amb la voluntat d’obrir els diferents espais de la sala a companyies emergents que presenten espectacles amb un format singular, creant una plataforma de sortida per a la creació teatral catalana més recent. Ja s’hi ha exhibit La Pols, Adela, Operació Moldàvia i Ricard de III.

No hay comentarios: