domingo, 18 de octubre de 2015

Acuerdo entre la Pompeu Fabra y la Suprema Corte de México

La Universitat Pompeu Fabra i la Suprema Cort de Justícia de la Nació (SCJN) de Mèxic, van signar recentment a la seu de la institució llatinoamericana un conveni de col·laboració en virtut del qual ambdues institucions creen una càtedra de drets humans, que permetrà l’organització conjunta de diferents activitats acadèmiques vinculades als avenços jurisprudencials en aquest àmbit. 
El conveni de creació de la Càtedra de Drets Humans Suprema Cort de Justícia de la Nació va ser rubricat, per part de la UPF, pel rector Jaume Casals, i per Alejandro Saiz Arnaiz, catedràtic Jean Monnet ad personam de Dret Constitucional i director del Departament de Dret de la UPF; i per part de la SCJN, pels ministres Luis María Aguilar Morales, president de l'entitat, i Alberto G. Pérez Dayán. 
L'acord inclou com a principals activitats, de caràcter anual, l’organització d’una conferencia magistral, a càrrec d’un ministre de la SCJN, i un curs de capacitació per a lletrats de la institució mexicana, ambdues dins de les instal·lacions de la UPF.

No hay comentarios: