martes, 25 de agosto de 2015

El mexicano Juan Carlos Buchan y la Orquestra Basarab, este jueves en Barcelona

El mexicano Juan Carlos Buchan forma parte de la Orquestra Basarab, un grupo multicultural que, con integrantes de varias naciones distintas, nos ofrecen música basada en tonalidades del este de Europa. Los podréis ver este jueves 27. Nos dicen desde la organización:
La barreja d'ètnies diverses al territori de l'actual Moldàvia ha fet que la cultura autòctona, d'arrel romanesa, s'hagi anat barrejant amb influències diverses que inclouen elements culturals grecs, jueus, búlgars, turcs, gitanos, ucraïnesos o polonesos. Ho veureu escoltant aquesta orquestra, que interpreta una música caracteritzada per una riquesa melòdica extraordinària i una rítmica característica difícil de trobar en d'altres músiques. La formació interpretarà en el concert i la jam sessions que oferirà tot d'obres creades per Ana
tol Eremciuc, fundadors d'aquest conjunt musical que, en les seves composicions, recull els ritmes i estils diversos de la zona. Eremciuc és nascut a Moldàvia, però lidera una formació multicultural on trobareu músics de Mèxic o de Portugal, entre d'altres orígens. Podeu escoltar l'Orquestra Basarab el dijous, 27 d'agost a El Arco de la Virgen (Verge, 10), a les 20.30 h. Entrada: 5 € per als socis (porteu una identificació i us podreu fer socis per 1 €)

No hay comentarios: