miércoles, 3 de junio de 2015

Misión empresarial a México de la Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç de Barcelona organiza próximamente una misión comercial a México para empresas que quieran expandirse, dentro del Plan de Acción Internacional del Consell de Cambres de Catalunya, según el siguiente programa:

PROGRAMA 
La Cambra de Comerç de Barcelona organitza una missió comercial a Mèxic, acció que s'emmarca dins del PLA D'ACCIÓ INTERNACIONAL DEL CONSELL DE CAMBRES DE CATALUNYA (PAI 2015). Amb una població de 115M de persones, un creixement de més del 3% i els ratis qualificatius del país pel que fa al risc i al clima per fer negocis situats en el A4, Mèxic és un gran mercat a contemplar. És membre del NAFTA ( zona de lliure-canvi amb EEUU i Canada), la proximitat geogràfica amb EEUU afavoreix els negocis entre ells, compta amb una important base industrial i donat els acords amb la Unió Europea, els aranzels d'importació són molt reduïts. 
Descripció i objectius: 
Analitzar les oportunitats econòmiques i els factors competitius del país. Les empreses participants tindran l'oportunitat d'establir relacions empresarials mitjançant una agenda individual i personalitzada de contactes comercials (distribuïdors, proveïdors, agents, socis, etc.) segons els perfils sol•licitats per l'empresa. 
Itinerari: Barcelona - Mèxic (Mèxic DF i Monterrey) 
Oportunitats de mercat / sectors prioritaris:
- Maquinària i materials de construcció
-Serveis: arquitectura, enginyeria i urbanisme 
- Alimentació 
- Serveis i tecnologia de l'aigua 
- Infraestructures 
- Medi ambient i energies renovables - Tic

No hay comentarios: