miércoles, 3 de junio de 2015

Este miércoles, en la Bibliomusicineteca, taller sobre mujeres creadoras mexicanas

La mexicana Gladys Villegas imparte este miércoles 3 de junio en la Bibliomusicineteca (C Vilà i Vila 76) un taller llamado "Creadoras de mundos. Arte y mujeres mexicanas" 
Según nos cuentan de este centro cultural, el taller " girarà al voltant del femení en l’art i les dones artistes, amb especial èmfasi en les creadores europees, llatinoamericanes i mexicanes". 
Gladys Villegas és llicenciada en Arts Plàstiques per la Universitat Veracruzana (Mèxic) i doctora en Belles arts per la Universitat Complutense de Madrid. La seva línia de recerca és l’art i la perspectiva de gènere, la qual cosa l’ha portat a impartir diverses conferències sobre l’àrea: resignificació de la dona en l’art, pintores mexicanes de principi de segle, artistes mexicanes contemporànies, ideologia i art, els estereotips de la imatge femenina, entre d’altres. També ha participat com curadora d’exposicions col·lectives a Mèxic, Argentina, Sèrbia, Espanya, Canadà i Holanda. És autora de diversos articles sobre art feminista i dones artistes. No us perdeu aquesta oportunitat d’apropar-nos a l’art des d’una mirada femenina. El taller és gratuït, però per qüestió d’aforament i de logística del taller, us demanem confirmar

No hay comentarios: