martes, 28 de abril de 2015

Se edita una revista sobre el caso Ayotzinapa en Barcelona

Últimamente los medios de comunicación catalanes le dedican espacios al caso de los alumnos de la Normal desaparecidos hace meses en Ayotzinapa. Ahora también una revista que nos envía nuestro amigo Francesc Parés, editada desde Llumull con colaboración de La Directa:
"La Garriga Societat Civil-Guerrera, la 'Directa' i Llumull Accions Audiovisuals hem elaborat una revista i nou càpsules de vídeo que sintetitaquí. "Ara, els estudiants i mestres de Guerrero han esdevingut enemics del govern, en la seva incansable lluita per trobar els seus companys. 
zen la lluita del poble de Guerrero (Mèxic) després de la desaparició de 43 estudiants al municipi d'Ayotzinapa. Per visualitzar la revista en digital, cliqueu
Malgrat tot, el coratge i l'estoïcisme dels familiars dels desapareguts és un exemple de dignitat que ha recorregut el món sencer amb un clam: Vius se'ls van endur, vius els volem. La Directa aquesta setmana ha imprès i distribuït 8.500 exemplars de la revista “MadeinMèxic, 43 Ayotzinapa”, editada per Llumull. Accions Audiovisuals i coordinada per Teresa Niubó, Francesc Parés, Sergi Grau i Fran Richart, corresponsal de "La Directa" a Mèxic."

No hay comentarios: