sábado, 22 de noviembre de 2014

Grabación en Vilafranca del anuncio de Canelitas, con los Xicots

Les esperamos este domingo en la Plaça Jaume I de Vilafranca, para apoyar a los Xicots de Vilafranca en el rodaje de la marca de galletas mexicanas Canelitas. La marca quería algo espectacular, y por ello escogió los Castellers, ya que siempre introducen en sus anuncios algún elemento muy dinámico y diferente.
Esperamos a los mexicanos y mexicanas de la comunidad, a partir de las 10 de la mañana. Habrá desayuno y comida para todos aquellos que participen en el comercial.
La marca mexicana de galetes Canelitas rodarà durant tot el diumenge un espot publicitari a la plaça Jaume I, davant la basílica de Santa Maria, amb els Xicots com a protagonistes. L’empresa va triar Vilafranca per rodar
l’espot per la seva bellesa arquitectònica, volia castells perquè sempre inclou algun fet emocionant als seus anuncis, i van optar pels Xicots perquè el color corporatiu de la marca és el vermell.
Les proves de rodatge seran de 10 del matí a 5 de la tarda ininterrompudament, període en el qual hauran de plantar diversos castells, amb un actor pujant-hi. El rodatge seria a partir de la 1 del migdia. Com que l’empresa promotora vol un contingent de 350 castellers, i els Xicots calculen que en poden ser 120-150, han ofert a Creu Roja que els seus voluntaris hi puguin participar. Per cada persona que no sigui membre dels Xicots que diumenge es presenti al rodatge, portant únicament pantaló blanc, els Xicots faran una donació de deu euros a l’entitat, que aniran destinats a finançar projectes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social a la comarca. Tothom rebrà esmorzar i dinar de franc. 

No hay comentarios: