lunes, 10 de noviembre de 2014

Gala contra el cancer en Salou, con sabor mexicano


El próximo sábado 15 de noviembre, a partir de las 21.30h, se celebra en el Teatre Auditori de Salou la cuarta gala benéfica de la Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, con amplio protagonismo de México, y presentado por el periodista Ricard Checa. La gala, precisamente, se llamará Sí, Señor". Los grupos de danza y música mexicana en la provincia de Tarragona se suman de nuevo de forma solidaria a esta excelente iniciativa.

El públic podrà gaudir d’un viatge per les diferents regions de la República Mexicana i assistir a una cascada de colors, cants i danses típiques d’aquell país. L’espectacle de llum, color, música, està preparat ‘des del cor’ i amb la col·laboració altruista de molts artistes. 
Els diners de l’entrada (10 euro) revertiran a favor de la investigació del càncer de mama. Es poden adquirir les entrades a: 
SALOU Carrilet Collection – Via Roma, 1 Centre Òptic Salou – Via Augusta, 15 Comercial Nacel – Via Roma, 28 Joyeria Rovira – C/Valencia, 20 Llençeria Tati – Via Roma, 14 Peluqueria T3 – C/ Francoli, 8 Fruteria Eduard – Via Roma 
TARRAGONA Ortopèdia Rambla – Prat de la Riba, 34 Madonna Boutique – Plaça Ponent, 2 
CAMBRILS Estudi Giselle – C/ Anton Gaudi, 8-10 
VILA-SECA Centro capilar Maria Lozano – C/ La Font, 56 Pili Arenas Estética oncológica – C/ Miami, 51

No hay comentarios: