sábado, 22 de noviembre de 2014

Desigual abre mercado en México

La firma de moda catalana Desigual reforçarà la seva presència al continent americà amb una desena d'obertures a Mèxic, el Canadà i els Estats Units durant els pròxims mesos. L'arribada a Mèxic es farà amb un model de franquiciat de la mà de l'empresa 'El Palacio del Hierro', que opera botigues de luxe a Mèxic, un mercat que Desigual ha considerat com a "prioritari" per a la seva expansió a Llatinoamèrica. Els tres nous establiments
tindran una superfície mitjana de 200 metres quadrats, en els quals es comercialitzarà roba de dona i accessoris. L'acord entre 'El Palacio del Hierro' i Desigual també ha previst l'obertura d'una trentena de punts de venda la firma als magatzems mexicans abans del 2018 i la posada en marxa d'una botiga virtual a partir del mes d'abril. 'El Palacio del Hierro' va néixer el 1888 i pertany al Grup Bal, que té 13 magatzems a Mèxic. Fins ara, la firma catalana estava present al país asteca a través de botigues multimarca o plataformes de venda per internet però no tenia botigues pròpies.
Segons ha informat la companyia en un comunicat, les noves botigues que s'obriran a Mèxic i el Canadà "mantindran l'estil de la firma de moda" que pretén reflectir el concepte "La vida és xula", amb el qual vol transmetre "la seva alegria i el seu optimisme". 

No hay comentarios: