miércoles, 9 de julio de 2014

Ernesto Lunagómez, en el Festival de Guitarra de Girona

Ernesto Lunagómez se presenta el próximo domingo 20 de julio a las 19h en el apartado "Músiques del món", de los Jardines de la Mercè de Girona, dentro del Festival de la ciudad.
Els Jardins de la Mercè constitueixen l’espai ideal per relaxar-se, obrir bé les orelles i deixar-se endur per les melodies del blues, el rock i el soul d’aquest músic eclèctic quesap intercalar amb suites renaixentistes. Una més que curiosa fusió d’estils. 
Considerat pels especialistes com el compositor guitarrista més influent de la seva generació a Mèxic, Ernesto Lunagómez ha tingut el reconeixement de nombrosos concursos musicals al seu país natal. Actualment, realitza una intensa gira de concerts per Europa, a més de treballar com a docent a la Universidad Veracruzana i a la Secretaría de Educación de Veracruz. Les seves propostes musicals deriven de formes i estils de composició antiga, principalment de les sonates bipartites de Domenico Scarlatti, amb el màxim profit i explotació de recursos d’efecte de la guitarra elèctrica. Les seves composicions s’estrenen en països com Suissa, França, Tailàndia, Àustria, Italia, Egipte, Espanya, Brasil, Veneçuela o Mèxic. 

No hay comentarios: