jueves, 31 de julio de 2014

Descuentos en cursos de la ESMUC para socios y músicos de MEXCAT

L’Escola Superior de Música de Catalunya ofrece por primera vez Cursos de extension destinados a músicos y aficionados que deseen ampliar conocimientos específicos sobre el mundo de la música. La inscripción se podrá realizar a través del formulario web del 1 al 14 de septiembre.  
Los socios de MEXCAT interesados y los músicos que colaboran con la asociación tendrán un 25% de descuento. Infórmense en el correo info@mexcat.org
En aquesta primera edició s’ofereixen un total de 13 cursos d’extensió, que van des de Teoria del flamenco, Història de la música popular, Músiques del món, Història de l’òpera, Música tradicional catalana, o Història i evolució de l’orquestra simfònica, per citar alguns exemples, i seran impartits per professorat de l’escola.
Els cursos d’extensió són títols propis de l’Esmuc que s’adrecen a professionals i també a aficionats, que sense tenir coneixements musicals volen enriquir la seva formació musical o cultural, o simplement desitgen aprendre sobre diferents àmbits musicals, i sempre des d’una òptica acadèmica. Amb aquesta nova oferta formativa, l’Escola amplia la seva finalitat pedagògica musical envers la societat obrint-se a públics molt més diversos. Cada curs tindrà una durada de 45 hores quadrimestrals i 3 crèdits ECTS. El preu de cada curs és de 120 €. La inscripció es farà de l'1 al 14 de setembre.
Oferta de cursos en este enlace

No hay comentarios: