miércoles, 7 de mayo de 2014

La mexicana Ingrid Esperanza, en el Deltebre Dansa 2014

El próximo 16 de julio a las 22:30 hrs, la mexicana Ingrid Esperanza acompañada de Melissa Scioscia presentarán en la carpa del Festival Deltebre Dansa, la obra "Imaga". 
INGRID ESPERANZA. És una creadora escènica, performer, investigadora de la veu i el moviment. Actualment forma part del Projecte Otradnoïe i Imaga Hair Hanging Research. Cocreadora de la Companyia Páramo Zero "Objetos y Sujetos en Movimiento", 2006. Estudia la carrera d'art dramàtic a Mèxic DF, on es desenvolupa com actriu i intèrpret en diverses companyies de teatre i dansa: MX Teatre, Circ Raus, Eros Ludens, Grup 55... seduïda per la pantalla gran, transita pel món del cinema i realitza diversos curts i un llargmetratge. És guardonada per la seva actuació en "Te
Apuesto y te Gano" d'Alejandra Sánchez, 2005, obtenint la beca del Berlinale i guanyant el premi a millor actriu al Festival de Curts del Líban. Guanya la UNESCO - Aschberg Bursary for Performing Arts, 2008, i la Beca de Creadors Escènics FONCA - Mèxic, 2010. Pre seleccionada pel Circus Next / JTCE , 2013, pel solo Zendra (En procés de creació).
Más información en la web del Festival

No hay comentarios: