miércoles, 27 de noviembre de 2013

Se constituye el Comité Organizador Bicentenario del General Prim, con presencia de MEXCAT

El Comitè Organitzador del Bicentenari General Prim s'ha constituït aquest dimarts al vespre, a la sala Evarist Fàbregas del palau municipal de Reus, amb l'objectiu de sumar la societat civil per la celebració dels 200 anys de naixement de l'il·lustre reusenc.
Ver aquí la noticia en el Ayutamiento de Reus
Aquest organisme, liderat per l'alcalde, Carles Pellicer, compta amb la participació de personalitats, entitats i institucions que poden bastir el programa del bicentenari d'activitats culturals, artístiques o científiques, entre d'altres. El comitè es coordinarà amb la Comissió de la Societat del Bicentenari General Prim, que organitza actes a Madrid.
A banda dels representants del govern municipal i els portaveus dels grups polítics, el comitè està format per Anna Figueres, directora dels museus; Francesc Gras, president del Círcol; Xavier Filella, president del Centre de Lectura; Jaume Amenós, del Bravium Teatre; Joan Siurana, de l'Orfeó Reusenc; Pasqual Badia, de l'Associació de Concerts de Reus; Tomàs Flix, del Grup Filatèlic i de Col·leccionisme de Reus; Joan Maria Mallafrè, del Centre d'Amics de Reus, i Valero Camps, de la Fundació Privada Reddis.
També hi forme part Valentín Rodríguez, de la FAVR; Angels Solé, del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya; Francesc Llevat i Fernando Mollá, com a biògrafs de Prim; Pau Roca i Maria José Rubio, de la Societat Bicentenari General Prim; Emilio de Diego, historiador; Alfredo Redondo, historiador i arxiver; César Cárdenas, de l'Associació Cultrual Mexicano Catalana; Ezequiel Gort, arxiver municipal, i Carles Tubella, comissari del bicentenari.
Fuente: Reus Digital

No hay comentarios: