lunes, 7 de octubre de 2013

El guitarrista mexicano Daniel Olmos, en la Biblioteca de Catalunya


El guitarrista mexicano Daniel Olmos se presenta este próximo miércoles 9 de octubre en la Biblioteca de Catalunya (C/ Hospital) a partir de las 20:30 hrs. El concierto, llamado "Desde las Américas", tiene un coste de 5 euros.
Daniel Olmos va néixer el 20 de maig de 1987 a la ciutat de Morelia, Mèxic. Va començar a tocar la guitarra a l´edat de quatre anys amb el seu pare, Raúl Olmos, com a mestre; als quinze anys va conèixer el seu actual mestre, el prestigiós guitarrista argentí Víctor Pellegrini, que va influir notablement en la seva tècnica i visió de la música. L´activitat que Daniel Olmos h
a realitzat durant la seva carrera l´ha portat a actuar en diferents escenaris de Mèxic, Estats Units, Veneçuela, Bolívia, Espanya, França, Itàlia, Anglaterra, Àustria, Suïssa, Alemanya, Bèlgica i la República Txeca. Sempre ha rebut bones crítiques de la comunitat guitarrística internacional per la seva tasca i treball musical. El repertori conté peces de Manuel M. Ponce (Mèxic), Antonio Lauro (Veneçuela), Leo Brouwer (Cuba), Heitor Villalobos (Brasil) i d'Agustín Pío Barrios (Paraguai). Observacions: Daniel Olmos va néixer el 20 de maig de 1987 a la ciutat de Morelia, Mèxic. Va començar a tocar la guitarra a l´edat de quatre anys amb el seu pare, Raúl Olmos, com a mestre; als quinze anys va conèixer el seu actual mestre, el prestigiós guitarrista argentí Víctor Pellegrini, que va influir notablement en la seva tècnica i visió de la música. L´activitat que Daniel Olmos ha realitzat durant la seva carrera l´ha portat a actuar en diferents escenaris de Mèxic, Estats Units, Veneçuela, Bolívia, Espanya, França, Itàlia, Anglaterra, Àustria, Suïssa, Alemanya, Bèlgica i la República Txeca. Sempre ha rebut bones crítiques de la comunitat guitarrística internacional per la seva tasca i treball musical. El repertori conté peces de Manuel M. Ponce (Mèxic), Antonio Lauro (Veneçuela), Leo Brouwer (Cuba), Heitor Villalobos (Brasil) i d'Agustín Pío Barrios (Paraguai).

No hay comentarios: