lunes, 4 de febrero de 2013

Un homenaje a Chinchachoma busca recursos para las casas de acogida en México

L’Escola Joan XXIII, al barri de Les Arenes - La Grípia - Can Montllor, de Terrassa va acollir aquest dissabte al matí una festa benèfica. Amb motiu de la publicació de les memòries del pare Alejandro, l’Associació de Veïns del barri ha organitzat un acte a l’escola per tal de recaptar fons per als projectes de desenvolupament que el capellà va iniciar a Mèxic. 
Els gairebé 300 assistents han pogut comprar les obres completes del pare Alejandro. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i s’hi ha recordat la trajectòria del capellà com a veí del barri i també la seva tasca solidària amb els infants de les barriades de Mèxic. 
El grup de rondalla del barri ha fet una petita actuació musical. Segons Pablo Gómez, de l'Associació de Veïns Les Arenes – La Grípia – Can Montllor: "Ell, al llarg de la seva vida, va escriure uns 8 o 9 llibres i ara s’han editat en un bloc sencer. El que fem és vendre aquests llibres per tal d’ajudar a les “cases de providència” que ell tenia allà. Llavors, els veïns que l’havíem conegut, que també havíem estat alumnes d’aquesta escola, i tot el barri en sí, al recordar-lo col·laboren desinteressadament en tots els aspectes que siguin necessaris." L’acte també ha servit per recordar José Cañadilla Ortiz, veí del barri que va morir divendres i que havia estat molts anys al capdavant de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Joan XXIII i de l’Associació de Veïns del barri.
Veure el vídeo en aquest enllaç

No hay comentarios: