viernes, 8 de febrero de 2013

Los mexicanos, los primeros en la Universitat de Lleida

La Universitat de Lleida (UdL) acoge a lo largo de este curso académico, un total de 344 alumnos de movilidad, procedentes de 29 países diferentes de Europa, América, Asia y África. Pero lo que destaca es que los estudiantes mexicanos son, de entre los extranjeros, los más numerosos, con 94 miembros.
Es tracta de la xifra més alta dels darrers 10 cursos, segons les dades de l'Oficina de Relacions Internacionals. L'estudiantat mexicà és el més nombrós (94 persones), seguit pel brasiler (63), l'italià (61) i el xinès (49). Completen el llistat altres procedències tan distants i diverses com Bangladesh, Zimbabwe, el Japó, Etiòpia, els Estats Units o Rússia. 
 Per centres, el que rep més estudiantat forà al llarg d'aquest curs 2012-2013 és la Facultat de Lletres (97 alumnes), gràcies en bona part al Certificat d'Estudis Hispànics que aplega molts estudiants xinesos. La segueixen l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (89 estudiants de mobilitat), amb un fort augment gràcies al programa Ciência sem Fronteiras finançat el govern del Brasil, la Facultat de Dret i Economia (72) i la Facultat de Medicina (34).

No hay comentarios: