miércoles, 30 de enero de 2013

La Sala Muncunill de Terrassa expone obras del mexicano Iván Mejía

El projecte d’Iván Mejía R. (Mèxic, D.F.) és el guanyador de Terrassa Comissariat que ocuparà l’EspaiDos de la Sala Muncunill, del 2 de febrer de 2013 al 19 de gener de 2014. El cicle proposa traçar des de diverses coordenades -podent ser geogràfiques, temporals, conceptuals, o de posicionaments- una cartografia sobre l’actual crisi internacional i les seves variades interpretacions i decodificaciones artístiques. En el seu conjunt, es tracta del desplegament de poètiques polítiques que es troben en la necessària negociació entre els interessos de l’economia capitalista i les exigències poètiques de la creació artística. 
Articulat per set lliuraments dels artistes: Juan José Martín Andrés, Costa/Sastre, Julie Rivera, Adrian Melis, Alán Carrasco, Aníbal Parada, i Erick Beltrán; i el videasta Javier Gascón. El primer lliurament del projecte s’inaugura el 2 de febrer i es podrà veure fins al 10 de març del 2013. 
El dia 2 de febrer a les a les 7 de la tarda es projectarà el documental Manos arriba.Esto es un contrato, la història d’un país enguanyat. El gran espoli de la banca i la connivència política de Javier Gascón.

No hay comentarios: