viernes, 19 de octubre de 2012

Los mexicanos Campa Family en el Festival de Pallassos de Cornellà

Una de las familias de pallasos mexicanas con más tradición, los Campa Family, estarán los próximos 27 y 28 de octubre en el programa del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. Se trata de una familia con tres generaciones dedicadas a la música y el humor. Pedro Pedro, Tintin y Peter, padre y dos hijos, conocen a la perfección los secretos de la pista y son capaces de interpretar melodías con cualquier tipo de objetos con botellas, paellas, cascabeles, monedas, campanas, guantes, tubos... Los podremos ver el sábado 27 en la Carpa del Riure, a las 18 y a las 22, y el domingo 28, en el mismo espacio, a las 12 y a las 18hrs. 
Després de 28 anys i 15 edicions, i malgrat haver patit una retallada del 40% fins els 300.000 euros en el seu pressupost, el festival manté intacte el seu objectiu principal: esdevenir una plataforma per donar a conèixer pallassos de renom internacional. L'actual crisi econòmica però ha obligat al municipi a elaborar un cartell més auster que altres anys que redueix a la meitat la presència de companyies internacionals. En aquesta ocasió s'han convidat vuit companyies estrangeres de primer nivell provinents d'Itàlia i França però també d'Àustria, Holanda, Nova Zelanda i Mèxic. 
Al seu costat una trentena més de companyies i figures del clown catalanes complementen la programació del festival, que en la darrera edició va atraure 20.000 persones. El Theather Irwisch (Àustria), Les Chiche Capon (França), Les Rois Vagabonds (França), Marcel Gros (Catalunya), Teatro Necessario (Itàlia), Toti Toronell (Catalunya), Mumusic Circus (Catalunya), La Industrial (Catalunya), 'T Brabants Fietsharmonisch Orkest (Holanda), Les Bleus de Travail (França) Fraser Hooper (Nova Zelanda), Alba Sarraute (Catalunya), Familia Campa (Mèxic), Los 2Play (Catalunya) i CLAIRE (Catalunya - França), són alguns dels noms destacats d'aquesta edició. 

No hay comentarios: