jueves, 19 de abril de 2012

Bosco Gutiérrez departió con los alumnos de la UIC

La comunidad universitaria de la Universitat Internacional de Catalunya tuvo la oportunidad este martes de escuchar al arquitecto mexicano Bosco Gutiérrez, justo cuando se acaba de publicar un libro sobre su secuestro titulado '257 días. Bosco: la historia real de un hombre que se negó a darse por vencido', escrito por el sacerdote José Pedro Manglano.
Siete años después de la conferencia que impartió Bosco Gutiérrez en la UIC, el arquitecto mexicano volvió a la Universidad para hablar sobre su experiencia vital del secuestro en México el año1990, que lo mantuvo encerrado en un espacio reducido durante nueve meses.
Bosco sempre ha explicat que durant el segrest va arribar a una situació "en la qual ja no tenia ganes de viure", però després es va adonar que havia de mantenir l'ànim i la salut "perquè formava part d'una família que m'intentava rescatar". El mossèn José Pedro Manglano va presentar el llibre que acaba de publicar sobre el segrest de Bosco Gutiérrez, que relata precisament aquesta experiència tan dura.
Un segrest a Mèxic normalment dura una setmana: Bosco va estar 9 mesos tancat en un espai diminut on va aprendre a portar les regnes de la seva vida i a descobrir la veritable llibertat. El llibre de Manglano explica, en definitiva, aquesta història real sobre el poder de la fe quan s'és a prop de la mort.
La sessió va tenir lloc dimarts 17 d'abril a la UIC, organitzada pel Vicerectorat de Comunitat Universitària, i va acollir tant alumnes com professors.

No hay comentarios: