sábado, 31 de marzo de 2012

México vuelve a Portaventura

Un año más abren las puertas del Parque temático Portaventura, como siempre, con novedades de primer nivel y espectáculos mexicanos de gran calidad
En el restaurant La Cantina, a México PortAventura, podràs gaudir d’un deliciós menjar mexicà al ritme de la musica tradicional de l’exòtic México. PortAventura ofereix el nou espectacle Baila México. L’escenari principal de la Cantina s’omplirà dels colors més vius típics del México Colonial per a fer-te gaudir.
PortAventura presenta a 6 ballarins, 1 cantant i 1 acròbata malabarista que oferiran els balls i moviments més típics del seu mon a México PortAventura. Aquests artistes volen fer-nos conèixer quins ritmes es ballen a Mèxic i la diversió que viuen entre balls, música i acrobàcies. Gaudeix d’un agradable menjar a La Cantina amb un espectacle agradable, ideal per acompanyar el menjar amb els teus i viure l’autèntica experiència mexicana a PortAventura.
Descobreix allò que no imagines de l’autèntic Mèxic al millor ritme i gaudint de les habilitats que els mexicans posseeixen per fer-te disfrutar d’un espectacle que omplirà La Cantina PortAventura d’animada música i d’ inimaginables números que faran que no els oblidis mai més. Descobreix de la mà de Baila México d’aquest món, la força i el sentiment d’aquesta exòtica terra i dels seus mexicans i mexicanes en una escenografia que representa un bonic jardí amb una font com a protagonista de l’escenari. Descobreix les tradicions de Mèxic a l’escenari de La Cantina on veuràs com ballen els mexicans i les acrobàcies que són capaços de fer, descobreix com són les autèntiques festes mexicanes a Mèxic en el nou espectacles de PortAventura, Baila México.

No hay comentarios: