jueves, 23 de febrero de 2012

La Universitat Ramon Llull y el TEC de Monterrey intensifican relaciones

Los pasados 16 y 17 de febrero el Dr. Enric Julià, director general IQS, y la Dra. María Luisa Espasa, directora de Comunicación y Márketing Corporativo IQS de la Universitat Ramon Llull, participaron en la XVII Fira de Programas Internacionales del Instituto Tecnológico y Estudios Superiores de Monterrey (México), conocido en el ámbito universitario com Tec de Monterrey, organización reconocida internacionalmente por su excelencia académica.
Sota la consigna d'"study abroad" present en l'entorn universitari a nivell mundial, la trobada posa a l'abast de l'alumnat del TEC les diferents possibilitats que les "universitats sòcies" americanes i europees ofereixen en les modalitats d'intercanvis semestrals, intercanvis de recerca i programes curts d'estiu, pensant en alumnes encara no graduats, i els seus programes màster i doctorat per als ja titulats.
Un dia abans de la inauguració de la Fira, es va iniciar la visita d'IQS al TEC, ja que la participació del director general va permetre renovar i establir nous vincles entre ambdues institucions universitàries per iniciar projectes conjunts de programes i intensificar els intercanvis d'estudiants.
"Un universitari del segle XXI ha de tenir una sèrie de característiques fonamentals, a més d'un títol i ser graduat d'una bona universitat; per tenir èxit en la seva vida professional, s’ha de caracteritzar per la seva experiència internacional, a més del domini dels idiomes", va assenyalar Héctor Núñez de Càceres, director del Tecnològic de Monterrey.
La XVII Fira de Programes Internacionals 2012 ha tingut lloc al campus de Monterrey, Nuevo León, i ha comptat amb la participació d'una quarantena d'universitats d'arreu del món: França, Espanya, Alemanya, Austràlia, Suècia, Anglaterra, Suïssa i Estats Units, entre d'altres.

No hay comentarios: