lunes, 20 de febrero de 2012

Cambrils programa el documental "Y el río sigue corriendo"

El Departamento de Cultura del Ayuntamiento de Cambrils y la asociación Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA) han firmado un convenio para llevar a Cambrils una selección de nueve películas relacionadas con el medio ambient y las relaciones del hombre con el entorno natural, social y cultural (conflictos sociales, ecológicos, naturales, cambio climático, etc). 
Entre las películas programadas, el próximo 22 de marzo, la mexicana "Y el río sigue corriendo". Premio al Mejor Documental ImagineNative 2010, dirigida por Carlos Pérez Rojas.
L'argument és el següent: Des del 2003, el govern mexicà pretén construirLa Parota, una presa hidroelèctrica que inundaria diverses comunitats al sud d’Acapulco. I el riu segueix corrent, ens porta per la resistència de camperols i camperoles que, a través de la seva vida i treball, ens expliquen del seu amor per la terra.
La Mostra FICMA TOT L’ANY es celebrarà en el transcurs de l’any 2012, de febrer a juny i de setembre a desembre. Les sessions tindran lloc al Centre Cultural de Cambrils, el tercer dijous de cada mes a les 8 del vespre, amb accés lliure i gratuït a tot el públic interessat. Es projectaran els següents films: El camí no pres – Comprar, llençar, comprar – Y el río sigue corriendo – Play again – La mesura de l’home – La 4ª revolució, autonomia energètica – Yasuni, dos segons de vida – Jo vaig comprar una selva tropical – Residus no.
La proyección tendrá lugar el jueves 22 d marzo, a las 20 hrs. en el Centro Cultural de Cambrils.

No hay comentarios: