sábado, 14 de enero de 2012

ADM abre convocatoria para becas artísticas en México

Los artistas que quieran obtener la beca ADM-Hangar pueden ya solicitar la documentación para poder optar a la residencia en México entre setiembre y noviembre de 2012.
ADM és un centre d’art, de disseny i de multimèdia on convergeixen formació, producció i exhibició.
Recentment inaugurat a l’octubre de 2010, la filosofia de treball d’ADM es basa en la construcció d’un espai obert d’enriquiment i retroalimentació que transcendeixi per als seus integrants i col·laboradors.
Està constituït per tres Àrees: Art, Disseny i Multimèdia. Cada Àrea està estructurada a través d’un Programa Educatiu especialitzat en les seves pròpies disciplines, espais per a la producció, col·laboració i desenvolupament de projectes així com un espai d’exhibició (show-Room) que funje com a amalgama de les tres àrees d’educació i producció. Ho forma un Consell d’Artistes i Especialistes en Art, Disseny i Multimèdia que proposen, enllacen i defineixen a ADM.
Hangar convoca el concurs per seleccionar al/a artista que accedirà a la residència en ADM, que es regirà per les bases següents: (Clicar más información)


1. Participants
La participació en aquest concurs està oberta a tots els artistes visuals de nacionalitat espanyola o estrangers que visquin a Espanya.
*En ser ADM un centre de producció especialitzat en les arts electròniques es donarà prioritat als artistes que desenvolupin el seu treball a les següents àrees: Video, Artesonoro, Fotografia, Netart, Expanded, Cinema, Grafica.

2. Durada de la residència a Mèxic
El/l’artista seleccionat/a residirà en ADM durant 3 mesos: setembre, octubre i novembre de 2012.

3. Prestacions i dotació de la beca
La beca Hangar-ADM té una dotació econòmica de 3.000 € , inclou els següents conceptes: bitllet d’avió, desplaçaments locals, assegurança mèdica, manutenció i adquisició de materials. – -Allotjament + taller en el centre ADM.

4. Sol·licituds
Els/les artistes interessats/as a participar en aquest concurs hauran d’emplenar el formulari d’inscripció corresponent.
Formulari d’inscripció: http://hangar.org/beques/?pais=mx2&llengua=cat

5. Termini de presentació
El termini de recepció de les sol·licituds finalitza el 1 de maig de 2012.
La Comissió de Programes d’Hangar farà la preselecció el 9 de maig de 2012. El 10 de maig es comunicarà el resultat a tots els sol·licitants.

6. Selecció
Els/les artistes preseleccionats/es passaran a un segon i definitiu concurs que serà resolt per un jurat proposat per l’ADM, reunit a Mèxic DF. Aquest jurat seleccionarà al/ l’artista guanyador/a de la beca Hangar-ADM.

7. Acceptació de les bases i de la resolució del jurat
La participació en aquest concurs comporta l’acceptació de les seves bases i de la resolució del jurat, així com dels canvis que, a conseqüència de factors aliens a la Fundació AAVC, es puguin produir amb posterioritat.
Aquesta beca forma part del programa HANGAR-AECID d’intercanvis internacionals.

No hay comentarios: