sábado, 22 de octubre de 2011

El Festival de Cinema Independent de Barcelona incorporará títulos mexicanos

La 18ª edició del Festival de Cinema Independent de Barcelona, L’Alternativa, organitzat per La Fàbrica de Cinema Alternatiu tindrà lloc del 11 al 19 de novembre de 2011, en 4 espais de Barcelona que constitueixen les seves seus habituals: el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), els cinemes Maldà, l’Institut Francès i la Casa Amèrica Catalunya. L’Alternativa aposta a les seves Seccions Oficials per mostrar el més representatiu del cinema independent dels últims dos anys. Es projecten 46 pel·lícules de tot el món, amb la intenció de donar suport a nous directors i a obres poc difoses al panorama audiovisual actual.
Entre las películas mexicanas encontramos las siguientes: "Las marimbas del infierno" de Julio Hernández Cordón (Guatemala / Francia / México), "El premio"  de Paula Markovitch (México / Francia / Polonia / Alemania), y "El lugar más pequeño" de Tatiana Huezo (México)
Les entrades per les sessions de l’Alternativa es posen a la venda des d’una hora abans a les taquilles del festival al CCCB, Cinemes Maldà, Institut Francés.
Preus: 5 € / sessió (Auditori i Teatre CCCB, Cinemes Maldà), 2 € Institut Francès; gratuïtes les seus de Pantalla Hall i Casa Amèrica Catalunya. Sessions familiars 3 €. Abonament de 20 € per a 5 sessions. 20% descompte Amics CCCB, Carnet Jove, Club TR3SC, Biblioteques, Postal Tot Raval i aturats i jubilats que ho acreditin.


No hay comentarios: