domingo, 24 de octubre de 2010

Els pallassos "Pata de Perro" seràn a Cornellà

Este próximo noviembre los pallasos mexicanos "Pata de Perro" se presentan en el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà del Llobregat. Els dos clowns Jason y Barucho ens oferiran l'espectacle Desclowntrol, que segons el programa de l'esdeveniment és una oda als joglars moderns, una màgica atracció amb l’espectador, una retroalimentació de riures i confabulació que guien l’espectacle cap a llocs inhòspits i desconeguts; som tots els que conformem aquest joc, el joc de la vida. Riures? Aplaudiments? Sorpreses? Descontrol? Caos? Qualsevol cosa podem esperar d’aquest parell de clowns.
Aquest muntatge es presentarà dins de l'espectacle A la pista!, una gala a la Plaça de Catalunya de Cornellà on hi participaran els artistes internacionals Avner The Eccentric -EUA-, Pa & Trik –França- i Val de Fun -Ucraïna-; els catalans: Dandy Clowns i Monti; i la pallassa espanyola Marta Carbayo, acompanyats per l’orquestra del mestre Jorge Sarraute a mes dels mexicans "Pata de Perro". L’espectacle el presentarà el polifacètic Marcel Escolano i serà dirigit per Àlex Navarro i Jordi Juanet.
Els clowns de "Pata de Perro" son Jason i Barucho, que els organitzadors del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà defineixen com a: "Innovadors? Potser. Bons clowns? Això sembla… Transgressors? Definitivament! Per primera vegada a Espanya tindrem l’oportunitat de conèixer a aquest duo integrat per Jason i Barucho, que representa millor que ningú el clown mexicà contemporani. La poesia del clown europeu en conjugació amb la realitat social del pallasso mexicà, és a dir, Strauss tocant cançons de José Alfredo Jimenez, o bé una combinació de tabac, mezcal i blat de moro en una crêpe francesa".
Podeu consultar els horaris dels espectacles que oferiran els dies 19, 20, 21, 26, 27 i 28 de novembre a la nostra agenda d'activitats.

No hay comentarios: