martes, 21 de agosto de 2018

El Ayuntamiento de Barcelona da apoyo al Grito 2018

El Ajuntament de Barcelona colabora un año más logística y económicamente para la realización de las actividades del Festival Barcelona Vive México de MEXCAT y las asociaciones colaboradoras.
Nos remite este texto la Comisionada de Inmigración de Barcelona, Lola López, sumándose a la fiestas patrias mexicanas que organizamos este septiembre:

Barcelona torna a acollir la celebració del Día Nacional de México. I ho fa des de la seva aposta per la interculturalitat, basada en tres principis bàsics: el reconeixement de la diversitat, la igualtat i equitat i el diàleg. 

Com cada any, el mes de setembre el poble mexicà llança al món un crit de llibertat. Un anhel de dignitat que acollim i amplifiquem i que ens fem nostre de forma fraternal. Per això ens fa molta il·lusió, com a capital de Catalunya, sumar-nos a aquesta celebració d’El Grito 2018 i ens comprometem a seguir aprofundint en les relacions amb els nostres veïns i veïnes d’origen mexicà. Sempre en un marc d’igualtat i llibertat i en una ciutat que no entén la democràcia sense el respecte a la seva diversitat. 

Des de l’Ajuntament, volem agrair sincerament als nostres veïns i veïnes d’origen mexicà la seva determinació en mantenir viva la seva cultura i memòria històrica. I que aquesta formi part des de fa anys de la cultura i memòria històrica de Barcelona. Amb iniciatives com aquesta estem construint la societat plural que ens estimem i que viu la diversitat com una oportunitat constant de creixement personal i col·lectiu.

Lola López
Comissionada d'Immigració, Interculturalitat i Diversitat
Ajuntament de Barcelona

No hay comentarios: