miércoles, 5 de marzo de 2014

Albert Adrià abrirá su taquería "Niño viejo" a finales de mayo

Ya nos lo avanzó Paco Méndez este martes en el Mexican Spirits Culture, pero hoy se ha confirmado a través de la comunicación del chef internacional Albert Adrià, que ha anunciado la apertura en el próximo mes de mayo, o principios de junio de la taquería de su restaurante, llamada "Niño viejo". Además, el restaurante mexicano "de estilo muy señorial", se llamará "Hoja santa", y abrirá, en principio, el mes de septiembre.
Hace poco más de un año los entrevistábamos sobre este proyecto
Albert Adrià també ha anunciat aquest dimecres que el restaurant 41º Experience es traslladarà a 75 metres de la seva ubicació actual al Paral·lel de Barcelona i passarà a ser una cocteleria de 700 metres quadrats que pretén convertir-se en una atracció turística de la capital catalana. El germà de Ferran Adrià ha indicat que la seva intenció és obrir aquest nou local el gener del 2015, i tindrà una cocteleria amb degustació i una escola de cocteleria, si bé el xef està en fase de negociació amb els bancs encara, ha explicat en declaracions a Rac 1 recollides per Europa Press. "M'agradaria aparèixer entre les deu coses que un turista ha de fer quan arriba a Barcelona", ha afirmat Adrià. Alho
ra, ha anunciat que obrirà un espai a la República Dominicana, i ha confiat que aviat, potser d'aquí a un mes, podrà parlar d'un projecte a Eivissa "entès amb la paraula espectacle en el seu més alt nivell".

No hay comentarios: