viernes, 13 de diciembre de 2013

Vestidos de papel mexicanos, en el Concurso de Mollerussa

Del Ayuntamiento de Mollerussa
La 48a edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa comptarà enguany amb 85 participants, una xifra lleugerament superior als 79 de l’any anterior. Els concursants vénen de diferents indrets de la geografia espanyola com Pontevedra, Màlaga, Saragossa, València o Biscaia així com també d’indrets de Catalunya com Amposta Barcelona, Vacarisses o Cerdanyola, entre altres. Enguany hi tornarà ha haver per segon any consecutiu participació de Mèxic i, per primer cop, d’Itàlia en resposta a la campanya de divulgació del certamen que es va fer entre dissenyadors d’aquests països.
D’aquesta manera, la majoria dels concursants (43) participaran en la categoria de Moda Actual, tot i que cal destacar la important participació en les categories de Fantasia (26) i Època (16). També destaca la important participació aconseguida en la novena edició del Concurs de Vestits de Paper per a Barbie, que comptarà amb 52 nines concursants. 
La gala, que se celebrarà el proper dissabte 14 de desembre a les 10 de la nit al Teatre L’Amistat, serà conduïda per l’artista i cantant Elena Gadel, que també interpretarà diferents peces musicals. En la desfilada també participarà però fora de concurs un vestit de la coneguda dissenyadora barcelonina, Rosa Clará, responsab
le de la introducció del concepte moda en el disseny de vestits de núvia i de cerimònia, la qual ha cedit el disseny d’un vestit de la seva col•lecció de festa 2013. Es tracta d’un vestit curt en forma de globus i amb pètals de flor en color fúcsia.
La peça passarà a formar part d’una col•lecció específica dins el museu juntament amb les que van cedir en anys anteriors Peter Aedo, Lydia Delgado, Oscar de la Renta, Agatha Ruiz de la Prada, Joaquim Verdú Victorio&Lucchino, Armand Bassi, Jordi Labanda, Konrad Muhr i Lorenzo Caprile. Cal recordar que per quart any consecutiu i donat l’èxit de les anterior edicions s’han posat a la venda entrades per oferir al públic interessat la possibilitat d’assistir a la desfilada prèvia de dissabte a les 5 de la tarda que es fa per tal que el jurat pugui tenir més elements per emetre el seu veredicte i que permetrà als assistents conèixer de prop les interioritats del concurs.

No hay comentarios: